Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Έπεσαν σαν τις "ακρίδες" στις περιουσίες Ελλήνων. ΣΑΜΟΣ. 5 Λαθρομετανάστες έκλεβαν ξυλεία. ΟΡΜΕΝΙΟ ΕΒΡΟΥ. Πιάστηκαν 4 Βούλγαροι κλέφτες


Αποτέλεσμα εικόνας για Σάμος: Συνελήφθησαν αλλοδαποί που έκλεψαν ξυλεία για να ζεσταθούνΠέντε λαθρομετανάστες εισέβαλαν το βράδυ της Πέμπτης σε ένα εργοτάξιο στο Βαθύ της Σάμου παραβιάζοντας την είσοδο με τη χρήση λοστού, για να κλέψουν ξυλεία.  Η κλοπή καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. οδήγησε στην σύλληψη δύο 17χρονων αλλοδαπών στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν η κλεμμένη ξυλεία και ο λοστός....
  Οι νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου που άσκησε δίωξη σε βάρος τους για κλοπή, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν οι τρεις συνεργοί τους, που μέχρι στιγμής είναι αγνώστων στοιχείων.  
ΟΡΜΕΝΙΟ ΕΒΡΟΥ
Πέρασαν από την πατρίδα τους στην Ελλάδα για να κλέψουν, τέσσερις Βούλγαροι ηλικίας 30, 26, 20 και 18 χρόνων που συνελήφθησαν στο Ορμένιο Έβρου από αστυνομικούς του τμήματος Τριγώνου το απόγευμα της Πέμπτης. Στο ΙΧ αυτοκίνητο που επέβαιναν το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκε ένα αλυσοπρίονο που είχαν κλέψει λίγη ώρα νωρίτερα από μια αποθήκη και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.  Οι δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας κατηγορούμενοι για κλοπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου