Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Ορθοδοξία υπό επίθεση: Παρουσίασαν τον Χριστό ως τραβεστί - Πρόσκληση σε «πάρτι βλασφημίας» στο Ναύπλιο (φώτο)


Δυστυχώς εκτός από τις επιθέσεις σε εκκλησίες από μουσουλμάνους έποικους οι οποίοι έχουν αρχίσει ήδη την προσπάθεια της επιβολής των δικών τους ειωθότων, η Ορθοδοξία δέχεται επίθεση κι από Έλληνες (;) οι οποίοι προσπαθούν με διάφορες εκδηλώσεις να γελοιοποιήσουν ακόμα και τη Θεία Γέννηση.

Μετά από την κρεατοφαγία το Μεγάλο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, είχαμε το «πάρτι βλασφημίας» την παραμονή Χριστουγέννων στο Ναύπλιο.

Μάλιστα οι διοργανωτές δεν δίστασαν να παρουσιάσουν τον Χριστό ως τραβεστί με μακιγιάζ και σκουλαρίκια.

Η αφίσα που επέλεξαν οι διοργανωτές του πάρτι σε μπαρ του Ναυπλίου δείχνει τον Χριστό ως τραβεστί(!) ενώ στο κείμενο που συνόδευε την εκδήλωση στα social media αναφέρονταν τα εξής:

«Γιορτάζουμε τα 2019α γενέθλια του ανθρώπου που έφερε στον κόσμο το μήνυμα της αγάπης κ της αλληλεγγύης προς όλους με μια κλασική εορταστική εξευτελιστική παρτάρα όπως κάθε χρόνο. Μουσικάρες για μας διαλέγει η Μαρωφυλλιά από τα παλιά Αμαρτωλοί του κόσμου ελάτε».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι διοργανωτές δεν δίστασαν να εξυβρίσουν τον εφημέριο του Ιερού Ναού Γενεσίου της Θεοτόκου, όταν διαμαρτυρήθηκε για την αφίσα και την περιγραφή.

Φυσικά δεν χωράει αμφιβολία στο τι θα έκαναν οι «κουλ» αυτοί τύποι σε περίπτωση που κάποιος επέλεγε να κάνει το ίδιο «αστείο» με τον Μωάμεθ... μάλλον θα τον αποκαλούσαν «φασίστα» και «ναζί» σωστά;

H επίμαχη αφίσα:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου