Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών - Προσοχή ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε επί της οδού Αναγεννήσεως με Γιαννιτσών.

Από τη συμπλοκή υπήρξαν δύο τραυματίες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην συμπλοκή συμμετείχαν 20 άτομα που είχαν στην κατοχή τους κοντάρια και αιχμηρά αντικείμενα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τους τραυματίες και να τους μεταφέρει στον εφημερεύον νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για την ώρα η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τουλάχιστον 10 προσαγωγές από τη γύρω περιοχή.

Πηγή: Grtimes.gr

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:


 













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου