Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

Τρόμος στο Μενίδι: Μπούκαραν με καλάσνικοφ σε πολυκατάστημα

Τρόμος στο Μενίδι: Μπούκαραν με καλάσνικοφ σε πολυκατάστημα
Στιγμές πανικού έζησαν υπάλληλοι και πελάτες, το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων, όταν ληστές με καλάσνικοφ και πιστόλι στα χέρια «μπούκαραν» σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας πώλησης αθλητικών ειδών στο Μενίδι...
  Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα τρεις ένοπλοι με ένα λευκό όχημα πάρκαραν έξω από το κατάστημα που βρίσκεται στη λεωφόρο Πάρνηθος, μπήκαν μέσα με προτεταμένα τα όπλα και μέσα σε 30 δευτερόλεπτα αφαίρεσαν από τα ταμεία περίπου 2.500 ευρώ. Οι υπάλληλοι, όπως είναι φυσικό, τρομοκρατήθηκαν και δεν είχαν κανένα περιθώριο αντίδρασης. Στη συνέχεια, εξαφανίστηκαν με λευκό όχημα, το οποίο πιθανότατα είναι κλεμμένο. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψή τους. Οι δράστες φαίνεται ότι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αυξημένη εμπορική κίνηση λόγω Χριστουγέννων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου