Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Συναγερμός στην Κουμουνδούρου για τους… Ευρωτουρίστες

Δεν τραβάει η ομάδα των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις Βρυξέλλες και όπως ήταν αναμενόμενο, τα μαντάτα έφθασαν στην Κουμουνδούρου και στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο τελευταίος, σύμφωνα με τις διαρροές, πήρε τον κολλητό του, ξέρετε τον Παπαδημούλη, για να μάθει, τι ακριβώς συμβαίνει και η εκλεκτή και προνομιούχα έχει πατώσει.

Ειπώθηκαν πολλά, καθώς ο Παπαδημούλης κόβει το μάτι του και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει για τους ευρωτουρίστες.

Πάντως από τους ευρωβουλευτές εκείνος που έχει αφήσει έντονο το αποτύπωμα του στο ευρωκοινοβούλιο είναι ο Αλέξης Γεωργούλης.

Να δείτε τι σόου έχει να γίνει, στην Αθήνα μόλις λάβει σάρκα και οστά η Προοδευτική Συμμαχία. Εκεί να δείτε τι «μπουμπούκια» υπάρχουν.

Ο Γεωργούλης μπροστά τους θα είναι… αετόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου