Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

Κρήτη: Πάγωσαν όταν είδαν αυτή την εικόνα στην παραλία – Παράξενο φαινόμενο παραμονές Χριστουγέννων

Ένα παράξενο φαινόμενο προβληματίζει τους κατοίκους στην περιοχή της παραλίας Άμμος του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη. Οι εικόνες προβληματίζουν. Ένα παράξενο φαινόμενο προβληματίζει κατοίκους και εκδρομείς στην παραλία Άμμος στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. Η θάλασσα ξαφνικά...
έχει «ανεβεί» πάρα πολύ. Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες που είδαμε στην παραλία Άμμος του Αγίου Νικολάου όπου το νερό της θάλασσας κάλυψε την παραλία και έφτασε έως το κράσπεδο. Το ίδιο φαινόμενο παρατηρήθηκε και στην παραλία Αμμούδι, αλλά και στο λιμάνι της πόλης.
 
 
Η λογική εξήγηση του φαινομένου έχει να κάνει με τους θυελλώδεις νότιους ανέμους, αλλά το ερώτημα είναι… γιατί αυτό δεν έχει συμβεί τα προηγούμενα χρόνια όταν επικρατούσαν νότιοι άνεμοι της ίδιας έντασης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου