Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Παρέμβαση του Μητροπολίτη Αργολίδας για το «πάρτι βλασφημίας» στο Ναύπλιο. «Ο Χριστός δεν έχει ανάγκη από ροπαλοφόρους υπερασπιστές»

Παρέμβαση του Μητροπολίτη Αργολίδας για το «πάρτι βλασφημίας» στο Ναύπλιο
Την άποψή του για το «πάρτι βλασφημίας» στο Ναύπλιο, ΕΔΩ που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων, εξέφρασε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος.  Μιλώντας...

στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Μητροπολίτης σημείωσε ότι προτίμησε να μην τοποθετηθεί νωρίτερα, «όπως έκανε ο Χριστός, όμως λυπήθηκα βαθιά που κάποιοι άνθρωποι επιχείρησαν να κακοποιήσουν την σημαντική για μας τους χριστιανούς γιορτή».  Παράλληλα, εξέφρασε την αντίθεσή του με τις ακραίες αντιδράσεις και τις απειλές κατά των διοργανωτών, υπογραμμίζοντας ότι «Ο Χριστός δεν έχει ανάγκη από ροπαλοφόρους υπερασπιστές. Τον Χριστό δεν τον αγγίζουν αυτά, ξέρει κι από χαστούκια και από φτυσίματα και αγωνιεί για όλους μας και για αυτά τα παιδιά».  Όσον αφορά τους οργανωτές του περιβόητου πάρτι, ο Μητροπολίτης Αργολίδας είπε ότι «έχω την αίσθηση ότι τα παιδιά κρύβουν μέσα τους πολύ μεγάλο πόνο» κι εμφανίστηκε ανοιχτός σε μία συνάντηση μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου