Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Δημοσκόπηση: Πρώτη δύναμη στην Ιταλία η Λέγκα του Σαλβίνι



Πρώτη δύναμη και με διαφορά που φτάνει σε διψήφιο ποσοστό παραμένει η Λέγκα του Ματέο Σαλβίνι έναντι του Δημοκρατικού Κόμματος (PD) και του Κινήματος 5 Αστέρων (M5S) που αποτελούν τον κυβερνητικό συνασπισμό του πρωθυπουργού Τζουζέπε Κόντε.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της SWG που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 18 με 23 Δεκεμβρίου του 2019, η Λέγκα προηγείται με 32,9% αφήνοντας στη δεύτερη θέση το Δημοκρατικό Κόμμα με 17% και στην τρίτη θέση το Κίνημα 5 Αστέρων με 15,7%.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται το ακροδεξιό Fratelli d’Italia, το οποίο λαμβάνει το 10,5% ενώ η Forza Italia του Σιλβιο Μπερλουσκόνι βρίσκεται στο 5,5%.

Τα ποσοστά αυτά δείχνουν πως παρά τις προσπάθειες του Δημοκρατικού Κόμματος και του Κινήματος 5 Αστέρων να εκτοπίσουν από την πολιτική σκηνή τη Λέγκα, αυτή εξακολουθεί να παραμένει η ισχυρότερη πολιτική δύναμη στην Ιταλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου