Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

ΠΟΣΟ ΣΚ@ΤΟΨΥΧΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ! Επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στο Χαϊδάρι -Κατέστρεψαν τρόφιμα που είχαν συγκεντρωθεί για το «Χαμόγελο του Παιδιού» [εικόνες]

Επίθεση από αντιεξουσιαστές ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ δέχθηκε σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, η τοπική της Νέας Δημοκρατίας Χαϊδαρίου.

H ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει: «Επίθεση για άλλη μια φορά από τους τραμπούκους σε γραφεία του κόμματός μας, αυτή τη φορά στο Χαϊδάρι. Ακόμη και την παραμονή Χριστουγέννων κάποιοι δεν μπορούν να κρύψουν το μίσος τους. Δεν είναι μόνο ότι προκάλεσαν μεγάλες υλικές ζημιές. Αυτή τη φορά έστρεψαν το μίσος τους έναντι των συνανθρώπων μας, καθώς κατέστρεψαν τρόφιμα που είχαν συγκεντρωθεί από το υστέρημα εθελοντών για το «Χαμόγελο του Παιδιού» και το Χριστοδούλειο Ίδρυμα. Πιστεύουμε στις άγιες μέρες και ευχόμαστε και σε αυτούς, όπως και σε όλο τον κόσμο, Καλά Χριστούγεννα!»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου