Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ!!!

 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κουστούμι

Διαβάστε και θαυμαστε και να μου πείτε εάν υπάρχουν πιο ηλίθιοι από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύναξη πυροβολημενων.
Τελικά δεν είναι μόνο ο Γιαννούλης που τα έχει χάσει και δήλωσε (ακούστε μαλακια)ότι η κυβέρνηση σκοτώνει ανθρώπους. Είναι και άλλοι στον ΣΥΡΙΖΑ που τα έχουν χάσει. Ό λόγος για τον ευρωβουλευτη Στέλιο Κουλογλου, ο οποίος έγραψε άρθρο προσκαλωντας τους συγγενείς των νεκρών από κορονωιο να πλακώσουν με μηνύσεις την κυβέρνηση. Και αναρωτιέμαι ο ευρωβουλευτής
(σκατα στα μούτρα του) Θα μείνουν οι συγγενείς τους άπραγοι, να κοιτούν τους ακλαυτους νεκρούς; Μιλάμε ότι η Κουμουνδούρου έχει σημάνει σύναξη πυροβολημενων
Και ηλίθιο ηλιθίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου