Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Ο βουλευτής της Χ.Α Π.Ηλιόπουλος απάντησε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλ.Μεϊκόπουλο..."Αν συμπαθεί τόσο πολύ τους λαθρομετανάστες ας τους πάρει σπίτι του"!!!! στις 1:08:00 π.μ.


Με αφορμή την στυγερή δολοφονία 80χρονης στον Αγ. Λαυρέντιο ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος δήλωσε:
«Το Δημοτικό Συμβούλιο μου κοινοποίησε την απόφαση που πήρε σχετικά με το ζήτημα της εγκληματικότητας με αφορμή τη στυγερή δολοφονία της 80χρονης συμπολίτισσας μας στον Άγιο Λαυρέντιο. Προσωπικά έχω να κάνω το εξής σχόλιο:«Χιλιάδες συνάνθρωποι μας κάθε χρόνο χάνουν της ζωή τους, τόσο από την αύξηση της εγκληματικότητας όσο και από την έκρηξη του φαινομένου των αυτοκτονιών. Κατά τη γνώμη μου η αιτία είναι κοινή, το δολοφονικό εργαλείο δεν είναι άλλο από τη Μνημονιακή πολιτική. Η ευθύνη βαραίνει αυτούς που έβαλαν τη χώρα στο Μνημόνιο, αυτούς που μας κυβέρνησαν και μας συγ-κυβερνούν.

Όσο πιο γρήγορα τους ανατρέψουμε, τόσο πιο γρήγορα θα βάλουμε τάξη στον τόπο μας και θα δημιουργήσουμε συνθήκες όπου ο κόσμος θα ζει με αξιοπρέπεια από τη δουλειά του - κι όχι να λιμοκτονεί. Τόσο πιο γρήγορα θα δημιουργήσουμε συνθήκες ασφαλούς διαβίωσης για όλους τους πολίτες και ειδικά για τους πιο αδύναμους. Το πρώτο άμεσο μέτρο που πρέπει να ληφθεί είναι να ανατρέψουμε τους καταστροφείς της χώρας και του κοινωνικού ιστού, τους καταστροφείς της νέας γενιάς, τους καταστροφείς της ζωής μας. Από εκεί και πέρα, ναι, πρέπει να υπάρξει ένα επιτελικό σχέδιο για να αντιμετωπισθούν κυκλώματα, συμμορίες, μαφίες, που συνήθως διασυνδέονται με το πολιτικό σύστημα της σήψης, της διαφθοράς και της διαπλοκής. Είμαι βέβαιος, ότι αν δεν υπήρχαν αυτά τα κυκλώματα κι αυτή η διαπλοκή τότε θα μπορούσε να υπάρξει άμεσο και ουσιαστικό χτύπημα στην εγκληματικότητα».

Ο βουλευτής Μαγνησίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος του απάντησε με την εξής ανακοίνωση:


"Ο κ. Μεϊκόπουλος στην ανεκδιήγητη δήλωσή του για την εγκληματικότητα δεν αναφέρει ούτε μισή λέξη για τους λαθρομετανάστες που ευθύνονται για όλες τις άγριες δολοφονίες που έχουν πραγματοποιηθεί στον Νομό μας και σε ολόκληρη την χώρα. Δεν βρήκε μισή λέξη να πει για το γεγονός ότι όλοι αυτοί οι λαθραίοι εγκληματίες δολοφονούν με άνεση για 40-50 ευρώ ηλικιωμένους συμπολίτες μας και τρομοκρατούν εκατοντάδες άλλους καθημερινά μέσα στα σπίτια τους, με όπλα και μαχαίρια. Δεν είναι τυχαίο ότι το συντριπτικό ποσοστό των παραβατικών πράξεων διενεργείται από ξένους. Αν τους συμπαθεί τόσο πολύ αυτός και οι όμοιοι του, μπορούν να πάρουν από μερικούς ο καθένας σπίτι του για να μας αδειάσουν τις πόλεις και τα χωριά μας. Για εμάς είναι ανεπιθύμητοι και θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια ώστε να απελαθούν όλοι οι λαθρομετανάστες ΑΜΕΣΑ!

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Βουλευτής Μαγνησίας
Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου