Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Σοκ: Έβαλε λουκέτο στα γεννητικά όργανα της συζύγου του, για να μην τον απατήσει

Σοκ: Έβαλε λουκέτο στα γεννητικά όργανα της συζύγου του, για να μην τον απατήσειΕίναι μια από τις πιο αρρωστημένες υποθέσεις που έχουμε ακούσει. Ένας διεστραμμένος σύζυγος στην Ινδία έβαλε λουκέτο στο αιδοίο της συζύγου του, για να μην τον «κερατώσει». Η τραγική υπόθεση έγινε γνωστή, όταν...
η γυναίκα διεκομίσθη στο νοσοκομείο μετά από απόπειρα αυτοκτονίας. Οι γιατροί έμειναν άφωνοι, όταν την ώρα που προσπάθησαν να της κάνουν πλύση στομάχου είδαν το λουκέτο στα γεννητικά της όργανα. Η κ. Σιταμπάι Κούχαν παραδέχτηκε ότι ο σύζυγος της την είχε ναρκώσει και με βελόνες της τρύπησε τα γεννητικά όργανα και πέρασε το λουκέτο, προκειμένου να είναι ήσυχος ότι δεν θα παραστρατήσει. Οι αρχές εντόπισαν τον σύζυγο, ο οποίος χαρακτηρίστηκε ψυχοπαθής και διεστραμμένος, και πήραν τα κλειδιά, που έκρυβε στις κάλτσες του, ενώ η φρίκη της οικογένειας δεν τελειώνει εδώ. Όπως αποκάλυψε η άτυχη γυναίκα, η οποία είναι παντρεμένη με αυτόν τον άντρα από τα 16 της, αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή της, όταν εκείνος πήγε να βιάσει την μεγαλύτερη κόρη τους!

ΠΗΓΗ: pamepreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου