Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Ανακοίνωση ΚΚΕ για τον Αττίλα: Μνημείο εθνικής Προδοσίας...

Ανακοίνωση για τα 38 χρόνια από την εισβολή των τουρκικών στρατευμάτων στην Κύπρο, εξέδωσε το ΚΚΕ. Εκτός του ότι επαναλαμβάνει τις γνωστές κοινοτυπίες που βάζουν σε όλες τους τις ανακοινώσεις, βγαίνει και ένα άλλο νόημα:

"Η Κύπρος δεν είναι Ελληνική, οι Κύπριοι δεν είναι Έλληνες, κανένα δικαίωμα δεν υπάρχει για ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα!" 


Δεν αποτελεί έκπληξη σε όσους γνωρίζουν καθώς είναι η πάγια θέση του κκε για το Κυπριακό.


Δεν αποτελεί έκπληξη σε όσους γνωρίζουν τον προδοτικό ρόλο του Κυπριακού κομμουνιστικού κόμματος που λειτουργούσε ως καταδότης των Άγγλων στα χρόνια του αγώνα της ΕΟΚΑ.


Δεν αποτελεί έκπληξη σε όσους γνωρίζουν την ιστορία του κκε και τις προδοσίες τους στην Μακεδονία, την Μικρασία και όχι μόνον...

Δείτε την ανακοίνωση: 



"Κύπρος ανεξάρτητη χωρίς ξένα στρατεύματα και προστάτες

Το έγκλημα σε βάρος του κυπριακού λαού, που οργανώθηκε και εκτελέστηκε στα πλαίσια του ΝΑΤΟ και συνεχίζεται εδώ και 38 χρόνια με την τουρκική εισβολή και κατοχή του 37% της Κύπρου, διδάσκει για το ρόλο του ιμπεριαλισμού.

Αναδεικνύει την αναγκαιότητα της πάλης εναντίον του, εναντίον του ΝΑΤΟ και της σχεδιαζόμενης ένταξης της Κύπρου στο νατοϊκό «Συνεταιρισμό για την ειρήνη», της εμπλοκής της Ελλάδας και κάθε χώρας στον νέο ιμπεριαλιστικό πόλεμο που ετοιμάζουν ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ κατά της Συρίας και του Ιράν.

Η δίκαιη και βιώσιμη λύση του κυπριακού ζητήματος απαιτεί την ένταση της αντιιμπεριαλιστικής πάλης.

Το ΚΚΕ παραμένει στη θέση για Κύπρο ανεξάρτητη, χωρίς ξένα στρατεύματα, βάσεις και εγγυήτριες δυνάμεις, Κύπρο κυρίαρχη με ενιαία διεθνή προσωπικότητα και ιθαγένεια, διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία".



ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
http://ethel-sinadelfos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου