Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Αμόκ αγορών ακινήτων στην Ευρώπη από Έλληνες... επενδυτές!


Γράφει ο πολίτης Π. Παπαγαρυφάλλου


Ενώ ο «κυρίαρχος» λαός, αυτός που για δεκαετίες χτυπούσε παλαμάκια, ψήφιζε και ζητωκραύγαζε κόμματα και... χαρισματικούς αρχηγούς πνέει τα λοίσθια, πολλοί «ιδεολόγοι» τα οικονόμησαν τρελά.
Επειδή δεν ξέρουν που να κρύψουν και να εξασφαλίσουν τον πλούτο, το έριξαν στην αγορά ακινήτων στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
Μόνο στα δύο χρόνια του καταραμένου Μνημονίου 20 δις ευρώ έγιναν ακίνητα στην Ευρώπη.
Τα περί «Πόθεν έσχες» και ΣΔΟΕ είναι παραμύθια για αφελείς.
Και αντί ο «κυρίαρχος», που  περιμένει στις ουρές να πάρει το φάρμακο, να μέμφεται τον εαυτόν του, καταριέται τους θύτες του! Καλά κρασιά! Ούτε που κατάλαβε σε ποια χώρα ζει ο «κυρίαρχος», αφού δεν αρπάζει τα ματσούκια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου