Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΗΠΑ: Ένστολοι στρατιώτες στο φεστιβάλ ομοφυλοφίλων του Σαν Ντιέγκο

ΗΠΑ: Ένστολοι στρατιώτες στο φεστιβάλ ομοφυλοφίλων του Σαν ΝτιέγκοΣτο φεστιβάλ ομοφυλοφίλων του Σαν Ντιέγκο θα συμμετάσχουν ενεργά μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών, φορώντας μάλιστα για πρώτη φορά τη ......
στρατιωτική στολή τους. Σε μία άνευ προηγουμένου κίνηση, το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ αποφάσισε να επιτρέψει στους στρατευμένους να επιδείξουν δημόσια και ένστολα τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Πρέπει να επισημανθεί ότι μέχρι τα τέλη του 2011 το αμερικανικό Πεντάγωνο τηρούσε την πολιτική «μην ρωτήσεις, μην πεις» (don’t ask, don’t tell), σύμφωνα με την οποία δεχόταν ομοφυλόφιλους στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων, με την προϋπόθεση ότι αυτοί δεν αποκάλυπταν την ομοφυλοφιλία τους. Σε περίπτωση που οι στρατευμένοι αποκάλυπταν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις, αντιμετώπιζαν πειθαρχικές ποινές και άμεση αποστράτευση. Η πολιτική αυτή καταργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2011. Έως σήμερα, στρατιώτες είχαν γενικά το δικαίωμα να συμμετέχουν σε πολιτικά φεστιβάλ ομοφυλοφίλων, αλλά απαγορευόταν η χρήση της στολής. Η απόφαση του Πενταγώνου να επιτρέψει την ένστολη συμμετοχή στρατευμένων στο φεστιβάλ του Σαν Ντιέγκο έρχεται στον απόηχο δημοσιευμάτων που αποκάλυπταν ότι μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων παρευρέθηκαν ένστολα σε έναν παρόμοιο εορτασμό, που έλαβε χώρα στο ίδιο το υπουργείο Άμυνας, τον Ιούνιο. Το φεστιβάλ ομοφυλοφίλων του Σαν Ντιέγκο ξεκίνησε χθες, 20 Ιουλίου, αλλά όπως αναφέρει το skai.gr, οι κύριες εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα το Σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου