Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΒΟΜΒΑ: Ερχεται αναταραχή στα Βαλκάνια και συγκρούσεις...

uck
 Η κόντρα μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας στην Ουκρανία αναμένεται να γίνει αισθητή και στα Βαλκάνια. Συγκεκριμένα, Σκοπιανοί δημοσιογράφοι κάνουν λόγο για ενδεχόμενη εθνοτική σύγκρουση μεταξύ των αλβανόφωνων και των Σλάβων της χώρας με αιτία της σύγκρουσης, τις διαφορές μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων.
Ο Σκοπιανός δημοσιογράφος Ντράγκαν Πάβλοβιτς-Λάτας, ο οποίος ευρίσκεται πολύ κοντά στον κυβερνητικό συνασπισμό VMRO-DUI, σε σημερινό άρθρο του "κρούει τον κώδωνα του κινδύνου", ότι τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξουν νέες σκληρές
εντάσεις στην πΓΔΜ. Ο ίδιος κάνει αυτήν την αξιολόγηση με βάση την τρέχουσα πολιτική κατάσταση της χώρας, αλλά και τις παγκόσμιες γεωστρατηγικές εξελίξεις, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του Αμερικανού ΥΠΕΞ Τζον Κέρι, ο οποίος πέρυσι δήλωσε ότι η πΓΔΜ είναι μεταξύ των χωρών που βρίσκονται στην "γραμμή του πυρός", σχετικά με την κόντρα των ΗΠΑ από την μία πλευρά , της Ρωσίας και της Κίνας από την άλλη.
"Η "γραμμή του πυρός", αφορά το "πείραμα" στην δυτική ΠΓΔΜ , το οποίο δεν θα τελειώσει εκεί. Αναμένω ότι τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξουν νέες σκληρές εντάσεις" , δηλώνει ο Λάτας , στηρίζοντας αυτήν την πεποίθηση του στις "προειδοποιήσεις" που λαμβάνει και οι οποίες αναφέρουν ότι, οι Αμερικανοί και Ρώσοι το φθινόπωρο θα ξεκινήσουν πόλεμο στην Ουκρανία"!!!, καταλήγει ο Σκοπιανός δημοσιογράφος , αναφέρει αλβανικό δημοσίευμα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου