Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Ενας Ελληνας και ένας Ιταλός ΚουκουλοΦΛΩΡΟΙ με βαριοπούλες συνελήφθησαν στα επεισόδια στο Πολυτεχνείο

Ενας Ελληνας και ένας Ιταλός με βαριοπούλα συνελήφθησαν στα επεισόδια στο Πολυτεχνείο
Ενας Ελληνας 21 ετών και ένας 25χρονος Ιταλός είναι οι δύο συλληφθέντες για τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο, που ξεκίνησαν αργά χθες το βράδυ και διήρκεσαν έως τις πρώτες πρωϊνές ώρες. Σύμφωνα με την αστυνομία, όταν συνελήφθη ο Ιταλός, κρατούσε μια βαριοπούλα. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Οι Νεαροί κουκουλοΦΛΩΡΟΙ...
πετούσαν κατά διαστήματα βόμβες μολότοφ σε διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονταν στην περιοχή, ενώ είχαν βάλει φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.
Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών. Παράλληλα, είχε διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Πατησίων μέχρι την Ομόνοια και έως το ύψος της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Τα δύο άτομα που συνελήφθησαν θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου