Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Ο ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΦΑΓΟΣ ΓΥΦΤΟΣ. Εκλεψε όλα τα λουκάνικα από κρεοπωλείο - Αφησε τα άλλα κρέατα

Εκλεψε όλα τα λουκάνικα από κρεοπωλείο -Αφησε τα άλλα κρέατα 
Αδυναμία στα... λουκάνικα είχε φαίνεται ένας νεαρός γύφτος στο Αιτωλικό ο οποίος μπούκαρε σε κρεοπωλείο και έκλεψε λουκάνικα αξίας 250 ευρώ. Οπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου, ο δράστης δεν έκλεψε κανένα από τα υπόλοιπα κρέατα που είχε στο ψυγείο του καταστήματος. Εκλεψε όμως...
και 170 ευρώ που βρήκε στην ταμειακή μηχανή. Ο 19χρονος διαρρήκτης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και του τοπικού τμήματος, συνελήφθη και τα κλεμμένα λουκάνικα επιστράφηκαν στον κρεοπώλη μαζί με τα χρήματα. Σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου