Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΤΡΟΜΕΡΟ. Εντολή Εκτέλεσης του δικηγόρου της "Energa" Γιώργου Αντωνόπουλου, παραδέχθηκε ο Αλβανός Εκτελεστής …».Ποιους καίει με την κατάθεσή του»

430433_type13145
Νέα δεδομένα στην έρευνα για την αιματηρή επίθεση κατά του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, τον Νοέμβριο του 2014, έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη, δημιουργεί η πρόσφατη απολογία στον ανακριτή του Αλβανού κακοποιού Ολτι Ντούλτσε, που μέχρι πρόσφατα διέφευγε τη σύλληψη και θεωρείται νούμερο ένα ύποπτος για την υπόθεση....

Γενετικό αποτύπωμα του 34χρονου εξάλλου είχε ανιχνευθεί σε αποτσίγαρο που περισυνελέγη από το σημείο της αιματηρής ενέδρας στον 62χρονο δικηγόρο.763f0-8bdd6-250t
Μετά το περιστατικό ο «Ολτι» είχε διαφύγει στην Αλβανία και περίπου ενάμιση χρόνο μετά, την 31η Αυγούστου, συνελήφθη στα σύνορα Σκοπίων – Βουλγαρίας. Το διάστημα που ακολούθησε, εκδόθηκε στην Ελλάδα δυνάμει διεθνούς εντάλματος σύλληψης και στις 29 Σεπτεμβρίου απολογήθηκε στον 27ο τακτικό ανακριτή που είχε αναλάβει την έρευνα για το περιστατικό.
763f0-8bdd6-250t
Ο 62χρονος νομικός είχε από την πρώτη στιγμή απορρίψει το ενδεχόμενο κίνητρο των δραστών να ήταν η ληστεία. Αντίθετα, υποστήριζε ότι εκτελούσαν συμβόλαιο θανάτου εναντίον του και υποδείκνυε ως ηθικό αυτουργό συγκεκριμένο άτομο.
Αυτό το άτομο, ως εκπρόσωπος της εταιρείας Energa Power Trading, αντιμετωπίζει κακουργηματική δίωξη για υπεξαίρεση σε βάρος του Δημοσίου και του ΛΑΓΗΕ (Λειτουργός Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας), που εκπροσωπείται στο δικαστήριο από τον κ. Αντωνόπουλο.
Απολογούμενος, ο 34χρονος Αλβανός αποδέχεται τη συμμετοχή του στην αιματηρή ενέδρα και έμμεσα επιβεβαιώνει ότι εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου. «Αποδέχομαι τη συμμετοχή μου στην απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του Γιώργου Αντωνόπουλου», κατέθεσε ενώπιον του ανακριτή."
430433_type13145
430433_type13145Εγώ ήμουν αυτός που κρατούσα το πιστόλι και τον πυροβόλησα. Ο δεύτερος δράστης ήταν ο Αλμπερτ Μπάκο, που τον είχαν συλλάβει για πυροβολισμούς σε μπαρ στο Μικρολίμανο»!
Ως προς το κίνητρο της επίθεσης κατά του κ. Αντωνόπουλου, ο 34χρονος είπε: «Δεν επιθυμώ σε αυτήν τη φάση να σας πω τίποτα περισσότερο σχετικά με το ποιος μας έβαλε να κάνουμε αυτή την ενέργεια. Θα το σκεφτώ και, όταν είμαι έτοιμος να μιλήσω, αν το αποφασίσω, θα σας ενημερώσω και θα ξανάρθω να καταθέσω».
Οι αστυνομικοί που είχαν αρχικά χειριστεί την υπόθεση, είχαν αποδώσει το συμβάν σε ληστεία, επισημαίνοντας ότι οι δράστες, προτού ανοίξουν πυρ εναντίον του δικηγόρου τραυματίζοντάς τον στο σαγόνι, είχαν αρπάξει απ’ αυτόν ένα τσαντάκι με 30.000 ευρώ.
Την εκδοχή του συμβολαίου θανάτου φέρεται να έχει ατύπως επιβεβαιώσει ένας ακόμη Αλβανός με το προσωνύμιο «Κλόντι», που συμμετείχε στις επιθέσεις με τον Αρμπέρ Μπάκο.
Ο κακοποιός διατηρούσε επαφές με τον 34χρονο «Όλντι» και είχε  συσχετιστεί με εκτελέσεις συμβολαίων θανάτου κατά μελών αντίπαλων «φατριών» του εγκλήματος για λογαριασμό της Greek Mafia.
Ο «Κλόντι» είχε συλληφθεί στα Σεπόλια, στο διαμέρισμα αναζητούμενου εκτελεστή συμβολαίων θανάτου για λογαριασμό της ελληνικής μαφίας.
Ανάμεσα στα προς εκτέλεση «συμβόλαια» ήταν πρώην αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., για 250.000 ευρώ, και πρωτοκλασάτων μελών αντίπαλων συμμοριών.
Ο «Όλντι» είχε απασχολήσει τις Αρχές από το 1995 για παράβαση του νόμου περί Αλλοδαπών, το 1998 για κλοπές. Το 2005 στην περιοχή της Θεσσαλονίκης για κλοπές και για το νόμο Περί Αλλοδαπών. Το 2012 στην περιοχή της Ομονοίας, για αδικήματα κλοπών. Υπήρξε παραγγελία φυλάκισης για το Κατάστημα Κράτησης Χανίων, από όπου και αποφυλακίστηκε  στις 29-03-2012 για να περάσει σε αιματηρή δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου