Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

ΦΡΙΚΗ !! Τώρα εξηγούνται όλα! Ούτε σχολείο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΠΗΓΕ. Τέτοια "ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ" επιλέγει ο Τσίπρας και η συμμορία του, για να εξαφανίσουν την Ιστορία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!! ΒΙΝΤΕΟ


Τώρα εξηγούνται όλα... για το ... ανθελληνικό "res" και τις κατάπτυστες δηλώσεις του για την Μακεδονία. 
 

 
Διαβάστε ποιό είναι αυτό το "ανθελληνικό υποκείμενο" που παραποιεί την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ με τις δηλώσεις του....
(εδώ) Επίσης μόλις τώρα βρήκα:
H Αλεξάνδρα Ιωαννίδου γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα. Το 1984 αποφοίτησε από τη Γερμανική Σχολή Αθηνών. Σπούδασε (1984-1992) σλαβική φιλολογία (Slavistik) στη Χαϊδελβέργη της Γερμανίας, όπου το 1992 ολοκλήρωσε το διδακτορικό της με θέμα την επιρροή της αρχαίας ελληνικής γραμματείας στη Ρωσία της καμπής του αιώνα.
Ούτε σχολείο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΠΗΓΕ.
Τώρα εξηγούνται όλα

πηγή- βιογραφικό:http://www.slavstud.uoa.gr/fileadmin/slavstud.uoa.gr/uploads/BIOGRAFIKA/CV_Alexandra_Ioannidou.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου