Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ το Σταλινικό, ροζουλί φασιστικό καθεστώς. Χειροβοσκός ΚΑΙ υπουργός Π. Πολάκης: Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κάποιους φυλακή !!

Π. Πολάκης: Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κάποιους φυλακή
Η απίστευτη δήλωση του Παύλου Πολάκη σύμφωνα με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές αν βάλει κάποιους φυλακή προκαλεί έντονα ερωτήματα και επιβεβαιώνει τον τρόπο που αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση τη Δικαιοσύνη ως θεσμό....
 Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές αν η Δικαιοσύνη επιταχύνει τις διαδικασίες εναντίον συγκεκριμένων προσώπων και «κάποιοι» οδηγηθούν στις φυλακές. 
Ζήτησε μάλιστα να μην υπάρχει και προανάκριση και ανάκριση ώστε να μην καθυστερούν υποθέσεις υποστηρίζοντας ότι "δεν μπορεί να κάνει ο άλλος προανάκριση έξι χρόνια, έτσι είναι ακόμη έξω ο Λοβέρδος".
Όπως είπε, «πρέπει να επιταχύνει η Δικαιοσύνη», καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, «υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών», θέση που αναμένεται να προκαλέσει νέο γύρο αντιπαράθεσης με δικαστές και εισαγγελείς την ώρα μάλιστα που ο υπουργός Δικαιοσύνης, επιχειρεί να αμβλύνει τις εντάσεις ακυρώνοντας μέχρι και νόμους που είχε προωθήσει ο προκάτοχός του.
Η απορία του πάντως προς τα μέλη της Κ.Ε, γιατί να λαμβάνουν αναβολές για θέματα δημοσίου συμφέροντος είναι ενδεικτική και των προθέσεων της κυβέρνησης σχετικά με την τακτική που θα ακολουθήσει κατά την προεκλογική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου