Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Καστοριά:Με πολλαπλά μηνύματα ο εορτασμός του Μακεδονικού Αγώνα στην κοινότητα Παύλος Μελάς. ΦΩΤΟ

Με κάθε επισημότητα εορτάστηκε σήμερα η ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα και η μνήμη του ήρωα Παύλου Μελά, στο χωριό όπου έπεσε νεκρός και σήμερα φέρει το όνομα του! Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί, με την τέλεση Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας..
από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστοριάς κ.κ Σεραφείμ, στον Ιερό Ναό Αγίου Ευσταθίου, Μελά....
Αμέσως μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε ιερό μνημόσυνο υπερ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων κατά τον Μακεδονικό αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου