Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Άγρια επίθεση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ στον Καμμένο – Aστραψε και βρόντηξε ο Νίκος Φίλης και για την ΕΡΤ

Αποτέλεσμα εικόνας για Άγρια επίθεση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ στον Καμμένο – Aστραψε και βρόντηξε ο Νίκος Φίλης και για την ΕΡΤ
Σφοδρή επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε το Σάββατο. «Ενορχηστρωτής» ήταν ο Νίκος Φίλης που «άστραψε και βρόντηξε» χαρακτηρίζοντας μάλιστα «καρικατούρα» τον υπουργό Εθνικής Άμυνας....

Ο Νίκος Φίλης δεν «μάσησε» τα λόγια του όσον αφορά στο θέμα της ΕΡΤ, ενώ έκανε λόγο ακόμα και για «μυστικές συνεδριάσεις» αλλά και για κάποιους που πιστεύουν πως «η σιωπή είναι χρυσός».
Οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσαν σκληρή επίθεση κατά του κυβερνητικού τους εταίρου, δείχνοντας ότι το γυαλί πλέον έχει ραγίσει.
Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Φίλης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον εταίρο της κυβέρνησης, λέγοντας πως ο Πάνος Καμμενος είναι θέμα. «Ειναι στοιχείο απολιτικοποίησης να μην συζητάμε αυτό το πρόβλημα μεταξύ μας σήμερα. Ορθώς συνεργαστήκαμε με τον Καμμένο, ήταν θετική και παραγωγική η συνεργασια -για συγκυριακούς λόγους, βεβαίως. Σήμερα εξαντλεί αυτήν τη δυναμική της αυτή η συνεργασία. Ο Καμμένος θεωρεί ότι θα παίξει το παιχνίδι του Σαλβίνι στην Ελλάδα. Θα απογοητευτεί. Είναι καρικατούρα. Πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας, ώστε να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμά μας, να μην υπάρξει παρεμπόδιση του έργου μας».
Από την πλευρά του, ο Σάκης Παπαδόπουλος μίλησε για χοντροκομμένο άδειασμα του Πάνου Καμμένου στον Αλέξη Τσίπρα και εκτίμησε ότι η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ δεν μπορεί να συνεχιστεί έως τον Οκτώβριο.
«Με τον Πάνο Καμμένο να πάμε μέχρι τον Οκτώβρη δεν μπορούμε», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε πως «το άδειασμα που έκανε στον Αλέξη Τσίπρα, είναι ένα ζήτημα χοντροκομμένο».
«Δεν μπορούμε να μιλάμε για πολιτική συμμαχιών και με το Δανέλλη και με τον Κατσίκη. Όταν καταγγέλλουμε τη ΝΔ για εθνικολαϊκισμό, δεν μπορούμε να μη βλέπουμε τον εθνικολαϊκισμό του γείτονα και του συνεταίρου», σημείωσε.
Αιχμές και από την Τασία Χριστοδουλοπούλου για τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, την οποία χαρακτήρισε… τραυματική εμπειρία και προειδοποίησε για τους υποψηφίους που θα στηρίξει το κόμμα στις εκλογές, ειδικά στις περιφέρειες. «Δεν μπορούμε να στηρίξουμε ανθρώπους ως υποψήφιους που δεν συμφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών, που το λενε είτε ανοιχτά είτε δεν το λένε, που έχουν διαφορετική κατεύθυνση ιδεολογική και πολιτική» υπογράμμισε, ενώ είπε επίσης πως οι πολιτικές συμμαχίες δεν έχουν συζητηθεί.
Μιλώντας από το βήμα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, η κυρία Χριστοδουλοπούλου είπε ότι «βγαίνουμε από μία τραυματική εμπειρία, τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, γιατί το μνημόνιο και τα μέτρα που άρχισαν να χαλαρώνουν και αναδείχθηκαν οι πολιτικές και ιδεολογικές ταυτότητες, έγινε αυτό που έγινε. Και δεν ξέρουμε πώς θα καταλήξει. Κομβικό ζήτημα το θέμα των συνεργασιών».
Νωρίτερα, βέβαια, έμμεσα μηνύματα προς τον κυβερνητικό του εταίρο είχε φροντίσει να στείλει ο ίδιος ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Στην ομιλία του, με την οποία άνοιξαν οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής, ο κ. Τσίπρας ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ μίλησε για συνέχιση της κυβερνητικής πορείας ακόμα και χωρίς τους ΑΝΕΛ.
«Να μιλάμε λιγότερο και όταν πρέπει» είπε ακόμη ο πρωθυπουργός, σε μια αποστροφή, που ερμηνεύθηκε ως «καρφί» για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.
Αναμένεται πλέον, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μια ενδεχόμενη απάντηση του προέδρου των ΑΝΕΛ σε όσα ακούστηκαν εις βάρος του στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου