Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Κυρά Τασία, Κυρ Προκόπη ΗΡΘΑΝ, και ΤΩΡΑ; ΟΥΤΕ λιάζονται, ΟΥΤΕ Εξαφανίζονται. Νέα ένταση στα Διαβατά, συγκρούσεις λαθροπροσφύγων με την αστυνομία. ΒΙΝΤΕΟ για ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ

Νέα ένταση στα Διαβατά, συγκρούσεις προσφύγων με την αστυνομία
Ένταση προκλήθηκε πριν από λίγη ώρα στον αυτοσχέδιο καταυλισμό, που έχουν στήσει από χθες το βράδυ πρόσφυγες δίπλα στη δομή φιλοξενίας Διαβατών. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Διαβατά: Δακρυγόνα σε πρόσφυγες που επιχείρησαν εκ νέου να σπάσουν τον κλοιό (ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)
Οι συγκεντρωθέντες μάζεψαν τις σκηνές και τα πράγματα τους και κατευθύνθηκαν προς τις κλούβες των αστυνομικών, ζητώντας να τους αφήσουν να περάσουν για να κατευθυνθούν προς τα σύνορα....

Οι αστυνομικοί τους απώθησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα κι οι λαθροπρόσφυγες οπισθοχώρησαν αφού άναψαν φωτιά σε σκουπίδια που υπάρχουν στο χωράφι, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.  
Αυτή την ώρα προσπαθούν να διαφύγουν από άλλες οδούς, ωστόσο όλη η περιοχή βρίσκεται υπό ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου