Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

CIA Αναγνωστοπούλου: "Οι συμφωνίες που θα υπογραφούν σήμερα στα Σκόπια είναι προς όφελος των δύο λαών". Δλδ θα στείλουν επενδυτές τα Σκόπια στην Ελλάδα; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις κουκλίτσα συντρόφισσα;

Αποτέλεσμα εικόνας για Σία Αναγνωστοπούλου
“Αυτή η κουλτούρα συνεννόησης και αμοιβαίας εμπιστοσύνης από την οποία κυριαρχείται η Συμφωνία των Πρεσπών, στην πράξη με αυτή την επίσκεψη παίρνει σάρκα και οστά”...
δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών Σία Αναγνωστοπούλου ενόψει της αυριανής επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Βόρεια Μακεδονία.
Μιλώντας στο euronews, η κ. Αναγνωστοπούλου επισήμανε πως οι συμφωνίες που θα υπογραφούν είναι προς αμοιβαίο όφελος των δύο λαών και τόνισε πως “έχει τεράστια σημασία, γιατί βλέπουμε ότι ήταν αιτήματα των τοπικών κοινωνιών, οι οποίες τώρα χάρη στη Συμφωνία των Πρεσπών, εμπλέκονται στη μεγαλύτερη ιστορία”.
Η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών σχολιάζοντας το ζήτημα των εμπορικών ονομασιών, ανέφερε: “Ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι επιχειρήσεις από τη Βόρεια Μακεδονία χρησιμοποιούσαν μέχρι την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών την επωνυμία είτε μακεδονικός, μακεδονική και λοιπά, αλλά κυρίως ό,τι προέρχονται από τη Δημοκρατία της Μακεδονίας, όπως ήταν το τότε συνταγματικό όνομα. Για παράδειγμα, έγινε θόρυβος για την Κίνα. Κανένας δεν ξέρει ότι από το 2000 τουλάχιστον μέχρι και την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών, τουλάχιστον 10 ελληνικές εταιρείες δεν μπορούσαν να πάρουν την επωνυμία μακεδονική ή μακεδονικός, γιατί βέβαια δεν υπήρχε συμφωνία ανάμεσα στις δύο χώρες”, δήλωσε η κ. Αναγνωστοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου