Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Τουλάχιστον εννέα νεκροί από την κακοκαιρία που πλήττει τη βόρεια Ευρώπη

Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ώρες την ανατολική Ευρώπη. Τα θύματα έχουν καταγραφεί σε Αγγλία, Ιρλανδία, Βέλγιο και Ολλανδία. Παράλληλα, οι ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν την πτώση δέντρων με αποτέλεσμα τη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε πολλές περιοχές, την ακύρωση δρομολογίων τρένων καθώς και μεγάλες ζημιές σε υποδομές στη Βρετανία.

Η μετεωρολογική υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου είπε ότι οι άνεμοι που υπολογίστηκαν στα 196 χιλιόμετρα ανά ώρα, στη νήσο Γουάιτ, αριθμός που αποδεικνύει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Βρετανία, μεταξύ των οποίων ένας άνδρας στη νότια Αγγλία σκοτώθηκε όταν αυτοκίνητο χτύπησε ένα δέντρο, ένας άλλος άνδρας του οποίου το παρμπρίζ χτυπήθηκε από συντρίμμια στη βορειοδυτική Αγγλία και μια γυναίκα γύρω στα 30 που πέθανε στο Λονδίνο όταν ένα δέντρο έπεσε στο αυτοκίνητο το οποίο επέβαινε.

Στη νοτιοδυτική Βρετανία, ο άνεμος γκρέμισε το καμπαναριό μιας εκκλησίας του 19ου αιώνα. Στο Λονδίνο, οι ισχυροί άνεμοι έσπασαν τμήματα στέγης από το 02 Arena, ένα ορόσημο στη νότια όχθη του ποταμού Τάμεση που ήταν αρχικά γνωστό ως Millennium Dome. Οι πυροσβέστες απομάκρυναν 1.000 ανθρώπους από την περιοχή.

Όπως ανακοινώθηκε, χιλιάδες ταξιδιώτες ακύρωσαν το πρόγραμμά τους, καθώς οι ταχύτητες των ανέμων είναι σε επίπεδα ρεκόρ και οποιαδήποτε μετακίνηση θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των ανθρώπων.

Οι Βρετανοί επιστήμονες θεωρούν τη συγκεκριμένη καταιγίδα χειρότερη από εκείνη που είχε πλήξει το Νησί το 1987, η οποία είχε χαρακτηριστεί «Μεγάλη Καταιγίδα», με τους ανέμους να αγγίζουν τα 180 χιλιόμετρα την ώρα στο Δυτικό Σάσεξ.

Τρεις νεκροί στην Ολλανδία

Στην Ολλανδία, δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πτώσεις δέντρων στο Άμστερνταμ και ένας τρίτος στην πόλη Ντίμεν, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία.

«Μην βγαίνετε έξω στον δρόμο. Είναι πραγματικά επικίνδυνα», ανέφερε η τοπική η αστυνομία.

Δύο νεκροί στη Γερμανία

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ήδη μέσα στις πρώτες ώρες της κακοκαιρίας «Ζεϋνέπ», η οποία πλήττει από αργά χθες το απόγευμα τη δυτική και βόρεια Γερμανία.

Το βράδυ της Παρασκευής αυτοκίνητο ανατράπηκε λόγω της κακοκαιρίας κοντά στο Ζέρμπεκ της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας και ο οδηγός έχασε τη ζωή του ακαριαία. Άλλος άνδρας σκοτώθηκε στην περιοχή Αλτενμπέργκε, στο ίδιο κρατίδιο, όταν εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του, το οποίο χτυπήθηκε από δέντρο που ξεριζώθηκε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου