Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

«GFY» έγραψε για τον Μητσοτάκη ο Καρτερός σε χυδαίο άρθρο- «Συνυπογράφει» ο Πολάκης - «Να τους χαίρεται ο Τσίπρας», λέει η ΝΔ


Τι γράφει ο πρώην διευθυντής του γραφείου Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στο άρθρο - παραλήρημα  με το  οποίο υβρίζει με σκαιό τρόπο  τον Κυριάκο Μητσοτάκη - «Οι ύβρεις κατά των αντιπάλων, αναπόσπαστο μέρος της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ», απαντά η ΝΔ
Ένα κείμενο του Θανάσου Καρτερού στην εφημερίδα «Αυγή» με χυδαίο και υβριστικό… αρκτικόλεξο κατά του πρωθυπουργού και μία ανάρτηση του Παύλου Πολάκη ο οποίος «προσυπογράφει»,  όπως λέει,  το εν λόγω άρθρο, προκάλεσαν την οργή της Νέας Δημοκρατίας. 

 Ο εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνώντος κόμματος, με δήλωσή του σχολιάζει το εν λόγω άρθρο στο οποίο ο «εξ απορρήτων του κ. Τσίπρα», όπως χαρακτηρίζει τον Θανάση Καρτερό ο Τάσος Γαϊτάνης, απευθύνεται στον πρωθυπουργό λέγοντας «Μητσοτάκη, GFY. Ξέρεις εσύ, λόγω Κολάμπια» (το GFY   σημαίνει στα αγγλικά Go fuck yourself,  δηλαδή, άντε γαμ...σου!)  Όπως αναφέρει ο κ. Γαϊτάνης, «οι ύβρεις κατά των πολιτικών αντιπάλων και οι χυδαίες επιθέσεις κατά του πρωθυπουργού αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της πολιτικής του».

«Τα λουλούδια που ανθίζουν στον κήπο του κ. Τσίπρα «ομόρφυναν» ξανά την πολιτική ζωή με άλλο ένα χυδαίο παραλήρημα», σημειώνει ο κ. Γαϊτάνης και καλεί τον κ. Τσίπρα για τους Πολάκη και Καρτερό «να τους χαίρεται».

Ολόκληρη η δήλωση του εκπροσώπου Τυπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσου Γαϊτάνη:

«Τα λουλούδια που ανθίζουν στον κήπο του κ. Τσίπρα «ομόρφυναν» ξανά την πολιτική ζωή με άλλο ένα χυδαίο παραλήρημα. Ο εξ απορρήτων του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Καρτερός και ο γνωστός κ. Πολάκης, που δηλώνει ότι προσυπογράφει το σχετικό κείμενο, δείχνουν για άλλη μια φορά ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ οι ύβρεις κατά των πολιτικών αντιπάλων και οι χυδαίες επιθέσεις κατά του πρωθυπουργού αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της πολιτικής του. Να τους καμαρώνει ο κ. Τσίπρας. Οι πολίτες βλέπουν, κρίνουν και συγκρίνουν».

Το συγκεκριμένο άρθρο δε, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και ο Παύλος Πολάκης γράφοντας χαρακτηριστικά: «ΜΠΡΑΒΟ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΡΤΕΡΕ.Συνυπογράφω κάθε λέξη!!».

Η ανάρτηση Πολάκη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου