Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Τι καλοί άνθρωποι αυτοί οι Ζαιοι

 


ΨΕΜΑ Νο 11 (Λιγνάδης)
ΠΟΛΑΚΗΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΑ ΕΝΑ
Κυριακο Μητσοτακη.
Πάλι με έπιασες στο στόμα σου!
ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΑ,
«εκτσογλανισμος της κοινωνίας» ΕΙΝΑΙ:
11) Να καλύπτεις τον Λιγνάδη .......
Όταν ακούς παιδεραστές τι σου έρχεται στον νου;
Οι δεκάδες παιδιά που βιάστηκαν απο τον μεγαλύτερο παιδόφιλο τον Άρη Βελουχιώτη.
Πάνω απο 30.000 ανήλικα πουλήθηκαν απο τον Πέτρο Κόκκαλη (παππού) για την ενίσχυση του κόμματος....trafficking
Τώρα δεν έχετε Βελουχιώτη και παππού Κόκκαλη αλλά έχετε τον Δρίτσα να συστήνει (σαν δόση φαρμάκου) εναν παιδοβιασμο καθε 6μηνο
Έχετε τον Κατρούγκαλο να θεωρεί πως οι παιδόφιλοι είναι καλοι εκπαιδευτικοί, οπως πχ τον ΣΥΡΙΖΑίο εκπαιδευτικό Παναγιώτη Δράκο που βίασε δεκάδες μαθητές του 9-12 ετων.
Έχετε Δημήτρη Μπουγιούκο που εξέδιδε το κορίτσι στην Ηλιούπολη
Έχετε Ειρήνη Μούθρου που απήγαγε 9χρονη για να την εκδίδει
Έχετε Λάμπρο Φιλίππου, που ζητούσε την παραίτηση Μενδώνη και τώρα κατηγορείται για βιασμούς κατα συρροή.
Έχετε Λιγναδηδες.....
Ναι όπως το ακούς ρε πολιτικέ απατεώνα, έχετε Λιγνάδη.....
Ο Λιγνάδης δεν άρχισε να gαμάει όταν έγινε διευθυντής του Εθνικού, το έκανε πριν από 20 χρόνια, πριν 15 χρόνια, πριν 10 χρόνια ....δηλαδή τότε που η Κονιορδου έπαιζε μαζί του και τις έδινε ρόλους.
Εξάλλου αν κάποιοι όφειλαν να ξέρουν ήταν αυτοί που τον ήξεραν όπως είπε η κα Ακρίτα. "Εμείς τον Λιγνάδη τον γνωρίζαμε πριν πάρει καρέκλα, εσείς τώρα τον μάθατε". Και είναι αλήθεια, εμείς τότε τον μάθαμε.
Και συνεχίσαμε να το ξέρουμε εξ αποστάσεως. Ουδέποτε συμμετείχε σε πολιτική εκδήλωση της ΝΔ. Αντίθετα δεν απουσίαζε ποτέ από τις εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και στις Βρυξέλλες.
●Το 2018 ο Λιγνάδης ήταν καλεσμένος του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, σε εκδήλωση της Βουλής, για τον Νέλσον Μαντέλα.
●Το κόμμα σας, η ομάδα Ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, τέσσερις μήνες μετά τον διορισμό του, το Δεκέμβρη του 2019, τον προσκάλεσε να μιλήσει σε εκδήλωσή του για τον Πολιτισμό.
●Η δική σας Υπουργός Πολιτισμού, η Λυδία Κονιόρδου, ήταν πρωταγωνίστριά του και το 2020.
Αντιστρέφω λοιπόν τους ρόλους και σας ρωτώ αν εσείς ξέρατε;
Tι θα απαντούσατε σε κάποιον που θα σας έλεγε πως..
● επί των ημερών σας ο Λιγνάδης (με αποκλειστικό δικαίωμα) ανέβαζε παραστάσεις στο Εθνικό,
●ότι το κόμμα σας τον καλούσε σε εκδηλώσεις του και
●ότι η Υπουργός Πολιτισμού της δικής σας κυβέρνησης πρωταγωνιστούσε στα έργα του;
Τι απαντάτε;
Ότι δεν γνωρίζατε θα απαντούσατε;
Εγω να δεχτώ καλοπιστα ότι δεν γνωρίζατε.
Αυτό όμως ισχύει και για την Μενδώνη,
Κυρίως για την Μενδώνη που δεν είναι του καλλιτεχνικου χώρου.
Επιστήμων είναι η γυναίκα. Και όταν υπήρξαν καταγγελίες έπραξε αμέσως αυτό που έπρεπε. Αντίθετα η δικη σας κυβέρνηση ενώ υπήρχαν φήμες (όπως εσείς λέτε) δεν έκανε τίποτα και συνέχισε να συνεργάζεται μαζί του και εκείνος να συμμετέχει στις πολιτικές εκδηλώσεις σας......Μέχρι που αποφασίσατε πως οι φήμες αυτές ήταν χρήσιμες για να χτυπηθεί η κυβέρνηση.
Γιατί αυτοί είστε. Όσο σας είναι κάποιος χρήσιμος τον κρατάτε, μετά .....τον σκοτώνετε. Τα ίδια κάνατε και με τον Βελουχιώτη, τον παππού Ζαχαριάδη κλπ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου