Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Χτύπησε πάλι ο πανηλίθιος: «Ο Μιχαηλίδης έκανε ληστείες για πολιτικούς λόγους»-Κράξιμο στο Τwitter

 


Αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του βουλευτή του ΜεΡΑ25 Κρίτωνα Αρσένη ότι ο Γιάννης Μιχαηλιδής έκανε ληστείες για πολιτικούς λόγους.

Συγκεκριμένα ο Κρίτωνας Αρσένης έγραψε στο twitter:

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης λήστεψε μια τράπεζα με πολιτικό κίνητρο. Ο Λιγνάδης βίαζε ανήλικους, ο Κορκονέας δολοφόνησε παιδί 16χρονων, ο άλλος σκότωσε τον Ζακ. Ο Μιχαηλίδης έκανε φυλακή και ήρθε η ώρα αποφυλακισης και τον κρατάνε μέσα. Οι άλλοι είναι αρεστοί τους και είναι έξω.


Στη συνέχεια ξεκίνησε ένα μπαράζ αντιδράσεων κάτω από την ανάρτηση του Κρίτωνα Αρσένη.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου