Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Τρεις μέρες τώρα οι Σκοπιανοί φωνάζουν: Είμαστε "Μακεδόνες"

5/7/2022

Τρεις μέρες διαδηλώσεων στα Σκόπια, μπροστά από το κυβερνητικό κτήριο, με σλάβους που υποστηρίζονται από το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης VMRO-DPMNE καθώς και από άλλα κόμματα.

Οι Σκοπιανοί δεν θέλουν την πρόταση της Γαλλίας, βάσει της οποίας πρέπει να τα βρουν με τους Βούλγαρους, ώστε να καταφέρουν να εισέλθουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Οι Σκοπιανοί φωνάζουν ότι είναι "Μακεδόνες", που μιλούν "μακεδονικά" και η ιστορία τους είναι η "μακεδονική", όπως μεταδίδεται από το κρατικό τους πρακτορείο ειδήσεων "ΜΙΑ". 

Φυσικά, εδώ στην Ελλάδα επικρατεί σιγή ιχθύος. Τους αφήνουμε να υποστηρίζουν τον "μακεδονισμό" τους. Στο τέλος, θα τα βρουν με τους Βούλγαρους και με τους Ευρωπαίους, και θα μας έλθουν ως "μακεδονική" μειονότητα μέσα στην Ελλάδα μας, μέσα στην Μακεδονία μας. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου