Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Καταπέλτης για Κούνεβα που έβγαλε τα λεφτά της Βουλγαρία! Όταν ακόμα & οι κυβερνητικοί ευρωβουλευτές δεν εμπιστεύονται το ελληνικο τραπεζικό & φορολογικό συστημα

  Και στα «ψιλά» των κυριακατικων, διαβάζω οτι η κ. Κουνεβα, δίνοντας το παράδειγμα, εβγαλε το μεγαλύτερο μερος των καταθέσεων της, που απέκτησε απο τη βουλευτική της «αποζημίωση» στη Βουλγαρία… Οταν ακομα και οι κυβερνητικοί ευρωβουλευτές δεν εμπιστεύονται το ελληνικο τραπεζικό και φορολογικό συστημα της κυβερνησης φαντάσου οι επιχειρήσεις…. Τους πολίτες ποιος θα τους αποζημιώσει για ολα αυτα;
Το άκρον άωτον του λαϊκισμού των πολυσυλεκτικων κομμάτων, είναι η ανάδειξη ανάξιων υποψηφίων για θέσεις βουλευτών και η πολιτική ανωριμότητα των ψηφοφόρων, που τους ψηφίζουν, αντί να ρίχνουν «μαυρο» και στον κομματικό μηχανισμό που τους ανέδειξε και στους υποψηφίους, που δεν έχουν ικανότητες, παρα μονο δημοσιότητα. Το αποτέλεσμα των ενεργειών όλων αυτών δεν με εκπλήσσει, είναι το αναμενόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου