Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Στους 5 έφτασαν οι νεκροί της τρομοκρατικής επίθεσης στο Στρασβούργο, θύματα του μουσουλμάνου ισλαμιστή Σερίφ Σεκάτ

«Ο αδελφός μου Μπάρτο Πέντρο Ορεντ-Νιτζιέλσκι μόλις μάς άφησε. Σας ευχαριστεί για την αγάπη σας και για την δύναμη που του δώσατε», έγραψε στο Facebook ο αδελφός του 36χρονου, κατοίκου του Στρασβούργου, που...
καταγόταν από το Κατοβίτσε της Πολωνίας. Υπέκυψε στα τραύματά του και πέμπτο θύμα της επίθεσης στο Στρασβούργο το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ανακοίνωσε η εισαγγελία του Παρισιού και οι τοπικές αρχές.  «Ο αδελφός μου Μπάρτο Πέντρο Ορεντ-Νιτζιέλσκι μόλις μάς άφησε. Σας ευχαριστεί για την αγάπη σας και για την δύναμη που του δώσατε», έγραψε στο Facebook ο αδελφός του 36χρονου, κατοίκου του Στρασβούργου, που καταγόταν από το Κατοβίτσε της Πολωνίας.  Ο 29χρονος Ιταλός δημοσιογράφος Αντόνιο Μεγκαλίτσι, ο οποίος ήταν ένας εκ των τραυματιών της επίθεσης, υπέκυψε στα τραύματα του χθες το απόγευμα.  Ο δράστης της επίθεσης στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου, ο 29χρονος Σερίφ Σεκάτ, έπεσε νεκρός από τα αστυνομικά πυρά – και έπειτα από πολύωρη επιχείρηση, στη περιοχή Λα Μεϊνό του Στρασβούργου – το βράδυ της περασμένης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου