Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Αποκάλυψη! Να γιατί ο Σόιμπλε «πυροβολούσε» τον Ελληνικό εφοπλισμό

Το προηγούμενο διάστημα είχαν μείνει έκπληκτοι οι Έλληνες και πολύ περισσότερο ο εφοπλιστικός κόσμος με τη σφοδρότητα της επίθεσης του Σόιμπλε κατά των Ελλήνων εφοπλιστών. Ο πρώην υπουργός οικονομικών της Γερμανίας μάλιστα είχε κατηγορήσει τον ελληνικό εφοπλιστικό κόσμο ότι δεν πληρώνει φόρους, πράγμα όμως που όπως αποδείχθηκε δεν ήταν αληθές....
Τότε η πρώτη εξήγηση ήταν ότι ο κ. Σόιμπλέ και η κ. Μέρκελ ενδιαφέρονται να προασπίσουν τα Γερμανικά εφοπλιστικά ενδιαφέροντα. Ωστόσο σήμερα η Die Welt αποκαλύπτει ότι λόγω της ενεργειακής στροφής που κάνει η Γερμανία στο υγροποιημένο φυσικό αέριο θα εξαρτάται στο εξής από τους εφοπλιστές της Αθήνας. Αναφέρει μάλιστα ότι οι Έλληνες ιδιοκτήτες τάνκερ αντιλήφθηκαν νωρίτερα από τους Γερμανούς ανταγωνιστές τους τις ευκαιρίες που σχετίζονται με την μεταφορά LNG με αποτέλεσμα ένα στα δύο τάνκερ μεταφοράς που φτιάχνονται στα ναυπηγία της Από Ανατολής να είναι Ελληνικά.
Τώρα λοιπόν αποκαλύπτεται το μένος του Σόιμπλε και της Μέρκελ κατά των Ελλήνων εφοπλιστών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου