Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Αλγερινός λαθρομετανάστης ο δολοφόνος Βρετανού άστεγου στο Θησείο: Τον σκότωσε για να «λύσει τα μάγια»


Εξιχνιάσθηκε άμεσα από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η δολοφονία στο Θησείο, κοντά στον σταθμό του Ηλεκτρικού, η οποία έγινε την Πέμπτη. Ο άνδρας, που σύμφωνα με καταστηματάρχες της περιοχής ήταν ένας Βρετανός άστεγος....
(σημ: επισήμως, κατά την Αστυνομία, τα στοιχεία του μέχρι στιγμής δεν έχουν ταυτοποιηθεί), βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος από αιχμηρό αντικείμενο, σε εσοχή εγκαταλελειμμένου κτιρίου, το οποίο χρησιμοποιούσε ως προσωρινό κατάλυμα.  Δράστης είναι ένας 32χρονος Αλγερινός, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή στο Μοναστηράκι.  Ο Αλγερινός ομολόγησε την πράξη του και σύμφωνα με πληροφορίες είπε στους αστυνομικούς ότι προέβη στην δολοφονία του άνδρα "για να λύσει μάγια".  Σε βάρος του Αλγερινού, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου