Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Χρυσόγονος: Ο Πολάκης μιλά σαν βασανιστής δεσμοφύλακας


Είναι έμπιστος του Αλέξη Τσίπρα, είπε για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας
Την ανησυχία του «για το νέο κρούσμα της Πολακιάδας» με αφορμή τους χυδαίους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας για τον πρόεδρο των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ εξέφρασε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος.
«Η επίθεση αυτή υπερβαίνει σε χυδαιότητα όλα τα προηγούμενα. Έχουμε έναν υπουργό που απευθύνεται με τον τρόπο που θα απευθυνόταν ο βασανιστής δεσμοφύλακας στον βασανιζόμενο κρατούμενο και δεν υπήρξε καμία αντίδραση και λυπάμαι γιατί ήμουν και στο παρελθόν στο κόμμα αυτό» είπε ο κ. Χρυσόγονος.

Σύμφωνα με τον ίδιο «το πρόβλημα είναι ότι ο Πολάκης όχι απλά διορίστηκε στη θέση αυτή από τον κ. Τσιπρα, όχι απλά είναι έμπιστος του Αλέξη Τσίπρα - γιατί προβεβλημένο στέλεχος δεν ήταν πριν την κυβέρνηση του 2015 - αλλά τον στηρίζει και δημοσίως λέγοντας ότι προσχωρεί στο δόγμα Πολάκη».

Αυτά είναι ανησυχητικά δείγματα είπε ο κ. Χρυσόγονος και αναφέρθηκε και στην απόφαση του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου που «αρνήθηκε άρση ασυλίας για ευρωβουλευτή της ΝΔ, τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, λέγοντας ότι η δίωξη σε βάρος του έχει δείγματα μεροληψίας σε βάρος του και αυτό συμβαίνει σπανιότατα».

Όσον αφορά, τέλος, τις δηλώσεις Ζάεφ περί «μακεδονική γλώσσας» και «μακεδόνων» στην Ελλάδα ο ευρωβουλευτής σημείωσε ότι «από τη στιγμή που αναγνωρίζεις Βόρεια Μακεδονία και μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα χωρίς επιθετικό προσδιορισμό λογικά ο άσχετος, ο ξένος τι θα σκεφτεί, ότι υπάρχει και νότια Μακεδονία».

«Υπάρχει ασυμμετρία στο κείμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών την οποία θα σπεύσουν να εκμεταλλευτούν» κατέληξε ο κ. Χρυσόγονος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου