Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Πληρωμένη απάντηση από Τατσόπουλο σε Τσίπρα: «Οι γιγαντόσωμοι συμπαθούν ή αποστρέφονται τα απολειφάδια αναλόγως με τα εκάστοτε πολιτικά τους συμφέροντα». ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Πληρωμένη απάντηση από Τατσόπουλο σε Τσίπρα: «Οι γιγαντόσωμοι συμπαθούν ή αποστρέφονται τα απολειφάδια αναλόγως με τα εκάστοτε πολιτικά τους συμφέροντα»Μετά τους πρωτόγνωρους χαρακτηρισμούς του Αλέξη Τσίπρα περί απολειφαδιών, μέσα στη Βουλή, για τον Πέτρο Τατσόπουλο, δεν άργησε να έρθει η αιχμηρή απάντηση του πρώην βουλευτή και συγγραφέα που μίλησε ακόμη και για «πολιτική αλητεία». Την απάντηση επέλεξε να δώσε μέσα από το Facebook με το οποίο ο Πέτρος Τατσόπουλος έχει πολύ καλή σχέση, αρχίζοντας με το γνωστό στυλ του «Το απολειφάδι νιώθει την ανάγκη...
να υπενθυμίσει στον γιγαντόσωμο πρωθυπουργό μας...» Να θυμίσουμε ότι τα σχόλια του πρωθυπουργού έγιναν αφού πρώτος μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που πέρασαν στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ. Τότε ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στον Πέτρο Τατσόπουλο, λέγοντας ότι: «Εμείς εντάσσουμε στις τάξεις μας αληθινούς αγωνιστές της κεντροαριστεράς. Σε αντίθεση με εσάς που εντάσσετε στο κόμμα σας απολειφάδια της πολιτικής ζώής που αφού πέρασαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη μισή Αθήνα τώρα μπαίνουν στη Νέα Δημοκρατία». Χωρίς να τον κατονομάσει, είναι σαφές ότι ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στον Πέτρο Τατσόπουλο που θα κατέβει υποψήφιος με τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές.   Η απάντηση του Πέτρου Τατσόπουλου «Το απολειφάδι νιώθει την ανάγκη να υπενθυμίσει στον γιγαντόσωμο πρωθυπουργό μας ότι τη διαβόητη "δήλωση" για τη Μισή Αθήνα (που, όπως καλά γνωρίζει ο γιγαντόσωμος, μονάχα "δήλωση" δεν ήταν, ασχέτως εάν απομονώθηκε και διαστρεβλώθηκε) την έκανε τον Νοέμβριο του 2012. Έκτοτε πέρασαν... δεκατέσσερις μήνες έως ότου το απολειφάδι αποφασίσει να εγκαταλείψει τις στοργικές αγκάλες του ΣΥΡΙΖΑ. Σε όλο αυτό το διάστημα ο γιγαντόσωμος δεν έδειξε να ενοχλείται από την παρουσία του απολειφαδιού στην κοινοβουλευτική του ομάδα. Βλέπετε, οι γιγαντόσωμοι, εκτός από επιλεκτική μνήμη νάνου, συμπαθούν ή αποστρέφονται τα απολειφάδια αναλόγως με τα εκάστοτε πολιτικά τους συμφέροντα. Αυτός είναι άλλωστε διαχρονικά ο ορισμός της πολιτικής αλητείας. Και συγγνώμη από τους αλήτες». 
Το απολειφάδι νιώθει την ανάγκη να υπενθυμίσει στον γιγαντόσωμο πρωθυπουργό μας ότι τη διαβόητη "δήλωση" για τη Μισή Αθήνα (που, όπως καλά γνωρίζει ο γιγαντόσωμος, μονάχα "δήλωση" δεν ήταν, ασχέτως εάν απομονώθηκε και διαστρεβλώθηκε) την έκανε τον Νοέμβριο του 2012. Έκτοτε πέρασαν... δεκατέσσερις μήνες έως ότου το απολειφάδι αποφασίσει να εγκαταλείψει τις στοργικές αγκάλες του ΣΥΡΙΖΑ. Σε όλο αυτό το διάστημα ο γιγαντόσωμος δεν έδειξε να ενοχλείται από την παρουσία του απολειφαδιού στην κοινοβουλευτική του ομάδα. Βλέπετε, οι γιγαντόσωμοι, εκτός από επιλεκτική μνήμη νάνου, συμπαθούν ή αποστρέφονται τα απολειφάδια αναλόγως με τα εκάστοτε πολιτικά τους συμφέροντα. Αυτός είναι άλλωστε διαχρονικά ο ορισμός της πολιτικής αλητείας. Και συγγνώμη από τους αλήτες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου