Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Σύντροφοι "ΚΕΡΔΑΜΕ" ΚΑΙ στο έγκλημα. ΠΟΙΟ Σικάγο, ΠΟΙΑ Καμπούλ, ΕΔΩ ΑΘΗΝΑ. Αγρια νύχτα στην Αθήνα: Δύο δολοφονίες σε Ομόνοια και Μοσχάτο - Με σφαίρες στο κεφάλι

Αποτέλεσμα εικόνας για Δύο δολοφονίες σε Ομόνοια και Μοσχάτο
Δύο δολοφονίες ανδρών σημειώθηκαν στην Αθήνα μέσα σε διάστημα λίγων ωρών, από το βράδυ της Τετάρτης μέχρι τα ξημερώματα της Πέμπτης. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν τα δύο περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους. Το πρώτο αιματηρό περιστατικό...

έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα κοντά στην πλατεία Ομονοίας, στην οδό Κρήτης 43. Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν έξω από καφενείο στις 22:40 το βράδυ της Τετάρτης Στο σημείο εντοπίστηκε ένας άντρας αλβανικής καταγωγής, πυροβολημένος στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο δράστες άνοιξαν πυρ και στη συνέχεια διέφυγαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η υπόθεση να σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Αγρια δολοφονία και στο Μοσχάτο
Λίγες ώρες αργότερα, νεκρός βρέθηκε ένας άνδρας στην περιοχή του Μοσχάτου Αττικής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι, στη συμβολή των οδών Πίνδου και Ιεροθέου.
Ο άνδρας ήταν ηλικίας 40-45 ετών, ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δράστες εξαφανίστηκαν με ένα λευκό αυτοκίνητο.
Η περιοχή της δολοφονίας έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου