Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ Σοκ στον Άγιο Ανδρέα της Πάτρας! Αλλοδαπός μουσουλμάνος «εισέβαλε» την ώρα ενός γάμου στην εκκλησία κρατώντας μαχαίρια. ΦΩΤΟ

 Πάτρα: Mουσουλμάνος οπλισμένος με μαχαίρια εισέβαλε σε εκκλησία και «στο όνομα του Αλλάχ» απειλούσε τους πιστούς!
ΖΗΤΗΣΕ να αλλαξοπιστήσουν, στο όνομα του Αλλάχ, αλλιώς θα τους σκότωνε όλους. Aπίστευτο και όμως αληθινό! Το απόγευμα του Σαββάτου ένας άνδρας «εισέβαλε» στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, την ώρα του γάμου κρατώντας μαχαίρι. Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η γαμήλια τελετή, ο άνδρας «εισέβαλε» στην εκκλησία....
Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες καθόταν για αρκετά λεπτά σε περίεργη στάση στη μέση του ναού. Αυτό προκάλεσε τις υποψίες των καλεσμένων, οι οποίοι ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ....
άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο, έλεγξαν τον άνδρα, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν δύο μαχαίρια. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του.


Ο Άνδρας εισέβαλε στην εκκλησία κατά την διάρκεια της γαμήλιας τελετής στη Πάτρα, στάθηκε στο κέντρο του ναού, τους ζήτησε να σταματήσουν την λειτουργία και να... αλλαξοπιστήσουν, στο όνομα του Αλλάχ, αλλιώς θα τους σκότωνε όλους (φωτό).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου