Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Αποδοκίμασαν τον Φίλη σε ημερίδα για τα Πανεπιστήμια

Την έντονη αποδοκιμασία μεγάλης μερίδας του κοινού σε συνέδριο της «διαΝΕΟσις» προκάλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη αναφορικά με την κατάσταση στα ελληνικά πανεπιστήμια.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε σε ημερίδα που διοργάνωση η δεξαμενή σκέψης «διαΝΕΟσις» σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών για την παρουσίαση μιας παγκόσμιας έρευνας για το αξιακό προφίλ των Ελλήνων.
Στο συνέδριο όπου ο κ. Φίλης εκλήθη να αναλύσει τα αποτελέσματα της εν λόγω έρευνας μαζί με τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη που δείχνουν οι Έλληνες πολίτες στο Πανεπιστήμιο ως θεσμό.

Σύμφωνα με τον ίδιο αυτή η εμπιστοσύνη στα «δημόσια Ανώτατα Ιδρύματα» που δείχνουν οι Έλληνες πολίτες και αποτυπώνεται στην έρευνα της «διαΝΕΟσις» αντικρούσει όλους όσοι προσπαθούν να τα χαρακτηρίσουν τον τελευταίο καιρό ως «κέντρα ανομίας».

Αυτή η τοποθέτηση του κ. Φίλη προκάλεσε την αποδοκιμασία και τα ειρωνικά γέλια μεγάλης μερίδας του κοινού που θύμισαν στον κ. Φίλη τα πρόσφατα περιστατικά βίας σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου