Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Μισθοφόροι ΚουκουλοΦΛΩΡΟΙ του Σορος και καθεστώτος Τσίπρα προπηλάκισαν τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης έξω από εκκλησία, όπου γινόταν μνημόσυνο για τον ΗΡΩΑ Κ. Κατσίφα

Αποτέλεσμα εικόνας για Προπηλάκισαν τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης έξω από εκκλησία, όπου γινόταν μνημόσυνο για τον Κατσίφα

Ένταση επικράτησε από αναρχοαλήτες αντιεξουσιαστές -που στηρίζουν την εξουσία Τσίπρα - που αντιδρούσαν για το μνημόσυνο του ΗΡΩΑ Κωνσταντίνου Κατσίφα, το Σάββατο και έξω από το Ναό του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο Κρήτης....
Σύμφωνα με το neakriti.gr, οι αστυνομικές δυνάμεις συνόδευαν ομάδα ατόμων που βγήκε από την εκκλησία για να αποφευχθεί θερμό τετ α τετ ανάμεσα στις δύο αντίπαλες πλευρές με ομάδα των ΜΑΤ ήταν παρατεταγμένη μπροστά από τους αντιεξουαστές. Υπήρξε μικροσυμπλοκή, και το κλίμα φορτίστηκε όταν μία γυναίκα χτύπησε έναν από τους επικεφαλής αστυνομικούς που ήταν ντυμένος με πολιτικά ρούχα. Λίγα λεπτά αργότερα από το χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού βγήκε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, που κατευθύνθηκε προς τους συγκεντρωμένους αντιεξουσιαστές προκειμένου να τους εξηγήσει ότι η εκκλησία δεν έχει θέση σε τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις. Ωστόσο, επικράτησε ένταση και υπήρξε προπηλακισμός ακόμη και στο πρόσωπο του αρχιεπισκόπου Κρήτης όπου αποχώρησε πεζός, εισπράττοντας όμως ύβρεις από τους συγκεντρωμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου