Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Ω ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΚΟΜΑ!! Εικόνες ντροπής και αίσχους σήμερα στο κέντρο της Αθήνας! Γυμνός μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη – Ισοπεδώνουν τα πάντα με τις Αρχές σε ρόλο θεατή! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Όσοι βρέθηκαν στο Athens Pride που γίνεται και φέτος στην Αθήνα, ήρθαν… αντιμέτωποι με μια έκπληξη. Είδαν έναν νεαρό άνδρα να έχει πάνω του μια σημαία, να κρατά μια σακούλα αλλά…
(ΦΩΤΟ: ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ;; Σημ. Αν είναι τρόφιμος ψυχιατρείου, ΟΚ, Συγγνώμη, αν ΟΧΙ μαζεύτε τον)
 έλειπαν τα ρούχα. Αστυνομικοί του ζήτησαν να γυρίσει πλάτη στο μνημείο, ωστόσο...
δεν τον εμπόδισαν από το να υποκλιθεί έστω και γυμνός.
Ο νεαρός άνδρας, με την ελληνική σημαία σαν… μπέρτα, εμφανίστηκε ολόγυμνος και ξυπόλητος στην Πανεπιστημίου, να συμμετέχει στην παρέλαση για το φετινό Athens Pride!
Φυσικά, όσοι τον είδαν να κατεβαίνει την Πανεπιστημίου, προς την Ομόνοια, όπως τον… γέννησε η μαμά του, δεν μπορούσαν παρά να παρακολουθούν την πορεία του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου