Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Κινηματογραφική καταδίωξη γύφτου στον Κολωνό με κλεμμένο ΙΧ – Πυροβολισμοί & 1 σύλληψη - Τραυματίες 2 αστυνομικοί

Σκηνικό φαρ ουεστ αναστάτωσε το μεσημέρι της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας, όταν αστυνομικοί έκαναν σήμα σε γύφτο οδηγό αυτοκινήτου να σταματήσει για έλεγχο καθώς είχαν διαπιστώσει ότι το όχημα είχε αναφερθεί ως κλεμμένο. Ο γύφτος οδηγός.... αντί για φρένο πάτησε «γκάζι», αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα και προσπαθώντας να ξεφύγει... από τους αστυνομικούς, οι οποίοι άρχισαν την καταδίωξη του.  Παράλληλα, δόθηκε σήμα μέσω ασυρμάτου και δυνάμεις της Άμεσης Δράσης άρχισαν να σπεύδουν στην περιοχή, καταφέρνοντας μετά από περίπου 10 λεπτά «κυνηγητού» στους δρόμους, να το ακινητοποιήσουν επί της οδού Καστοριάς, στην περιοχή του Κολωνού, πυροβολώντας στα λάστιχα του οχήματος,  Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης εμβόλισε με το αυτοκίνητο τους αστυνομικούς που τον κυνηγούσαν, με αποτέλεσμα δύο ένστολοι να τραμαυτιστούν ελαφρά.  Ο γύφτος οδηγός του οχήματος συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου