Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Ξηλώνεται το κύκλωμα του μεγάλου κόλπου της Novartis

tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Ξηλώνεται το κύκλωμα του μεγάλου κόλπου της Novartis
Μαθαίνω ότι οσονούπω έρχονται σοβαρές αποκαλύψεις που αφορούν την «πηγή» και τα «συγκοινωνούντα δοχεία» από τα οποία περνούσαν οι «ειδήσεις» και οι «αποκλειστικότητες» γύρω από τη μυθιστορία που συνόδευε τη δήθεν εμπλοκή πολιτικών προσώπων στην υπόθεση του σκανδάλου(σε ό,τι αφορά γιατρούς και διοικητικούς στο χώρο της Υγείας) της Novartis, αλλά και τη στοχοποίηση των στελεχών του ΚΕΕΛΠΝΟ τα οποία κηλιδώθηκαν ώστε η αποπομπή τους να έχει εκλυτικό αίτιο.
Όλα αυτά θα τα μάθουμε με λεπτομέρειες και τότε, όπως μάθαμε αρμοδίως, θα προκληθεί πολιτικός “σεισμός”. Κι αυτό γιατί η “πηγή” δεν αυτενεργούσε, ενώ οι δικαστές έπαιρναν απαθείας εντολές για τους “χειρισμούς”. Επιπροσθέτως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ακούγεται κι ένα ακόμη όνομα πλησίον του
πρωθυπουργού Τσίπρα που ήταν σε απευθείας γραμμή με την “πηγή” στις ως άνω υποθέσεις, αλλά και μια δημοσιογράφος που είχε από πρώτο χέρι πληροφόρηση. Είναι προφανές ότι το προσεχές διάστημα θα… ευωδιάσει η ατμόσφαιρα με τις οσμές της συριζαϊκής διακυβέρνησης.
Easy Writer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου