Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ. ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΣΦΑΞΕ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ .. ΤΡΑΠΕΖΙ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ


Σε φονικό, κατέληξε χθές το απόγευμα ο καυγάς δύο συγγενών αλβανικής καταγωγής στη Νέα Αγχίαλο του Βόλου. Το περιστατικό που συνέβη μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών του θύματος, ξεκίνησε όταν....
οι δύο άνδρες συζητούσαν, έτρωγαν και έπιναν παρέα. Η κουβέντα τους όμως πήρε άσχημη τροπή, με αποτέλεσμα ο 45χρονος δράστης να τραβήξει σουγιά και να τραυματίσει θανάσιμα τον 38χρονο συγγενή του. Την δολοφονία του 38χρονου, σύμφωνα με περιγραφές, είδαν με τα ίδια τους τα μάτια τα παιδιά του θύματος, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο σπίτι. Ο θανάσιμα τραυματισμένος άνδρας μεταφέρθηκε στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου από συγγενικά του πρόσωπα, αλλά καθ’ οδόν εξέπνευσε. Σύμφωνα με πληροφορίες από της αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας, το έγκλημα έγινε σε σπίτι στο κέντρο της Νέας Αγχιάλου και το θύμα δέχθηκε τρεις μαχαιριές, εκ των οποίων η μία στην καρδιά, που ήταν και η μοιραία.  Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είχε και στο παρελθόν απειλήσει με μαχαίρι, πάνω σε καυγά, ομοεθνή του και εκείνη την φορά σε κατάσταση μέθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου