Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Σοκάρει ο 27χρονος δολοφόνος της Αμερικανίδας Βιολόγου: Την βίασα τρεις φορές κατά φύση και παρά φύση

Σοκάρουν τα λεγόμενα του 27χρονου δολοφόνου της Αμερικανίδας Βιολόγου μέχρι και τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση. Ούτε ούτε πολύ ο δολοφόνος δήλωσε ότι «Τη βίασα κατά φύση και παρά φύση τρεις φορές. Μετάνιωσα, δεν ήξερα τι έκανα» λέει εκ των υστέρων και μέσω του δικηγόρου του ο δράστης στην εφημερίδα «Real News».

Στην συνέχεια ο 27χρονος προκαλεί ανατριχίλα λέγοντας ότι «Γύρισε και με κοίταξε τραυματισμένη στο χώμα, μετά το πρώτο χτύπημα. Θυμάμαι το βλέμμα της. Τότε αποφάσισα να την ξαναπατήσω. Της κόπηκε το αυτί από το δεύτερο “πέρασμα”. Τότε αποφάσισα να την πάω στο καταφύγιο. Τη βίασα τρεις φορές, μετά την πέταξα…».

Με ψυχραιμία και χωρίς να δείχνει ότι έχει μετανιώσει ο Παρασκάκης διηγήθηκε πώς βασάνισε και σκότωσε την Αμερικανίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου