Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Στην εισαγγελέα Διαφθοράς για τον Άδωνι ο δικηγόρος Δημητρακόπουλος

Στο γραφείο της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπακη βρέθηκε περί τα τέλη της προηγούμενης βδομάδας ο γνωστός δικηγόρος των Αθηνών, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Έψαξα κι έμαθα, από ανθρώπους που συνομιλεί τακτικά ο Δημητρακόπουλος, ότι ο λόγος της εκεί παρουσίας του, είχε να κάνει με το ενδιαφέρον του, για τη πορεία της υπόθεσης Novartis. Του μεγαλύτερου -κατά Παπαγγελόπουλου - σκανδάλου από συστασεως του ελληνικού κράτους.

Δεν ξέρω αν βρήκε την κυρία Τουλουπάκη ο δικηγόρος Δημητρακόπουλος. Αντιθέτως η πηγή μου με ενημέρωσε ότι διατύπωσε συγκεκριμένο αίτημα, που αφορούσε τον νυν υπουργό Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη. Με απλά λόγια πήγε να μάθει πού βρίσκεται η πορεία της έρευνας και αν εχει ολοκληρωθεί. Βλέπετε ο αντιπρόεδρος -όπως και ο Σαμαράς- θέλει να τελειώνει με την ομηρία...

Γιάννης Κουρτάκης
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου