Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Ο Ανεκδοτάκιας, η γυναίκα, η σχάρα και το ... λουκανικάκι

Ένα ανδρόγυνο που είναι παντρεμένο εδώ και 20 χρόνια καθαρίζει παρέα τον κήπο. Ο άντρας παιδεύεται να καθαρίσει τη σχάρα της ψησταριάς και η γυναίκα σκυμμένη στον κήπο βγάζει κάτι ζιζάνια από τα λουλούδια. Ο άνδρας την κοιτάζει και της λέει: 
– Γυναίκα, τα οπίσθιά σου είναι ίσα με τη σχάρα της ψησταριάς σε φάρδος. 
Η γυναίκα αγνοεί την παρατήρησή του και συνεχίζει τη δουλειά της. Μετά από λίγο ο άντρας παίρνει το μέτρο, μετράει τη σχάρα και, καθώς η γυναίκα του είναι ακόμη σκυμμένη στα λουλούδια, μετράει και τα οπίσθιά της και της λέει:
 – Στ’ αλήθεια, στα αλήθεια τα οπίσθιά σου είναι τόσο φαρδιά όσο και η σχάρα της ψησταριάς.  Αυτή αγνοεί και πάλι την.... παρατήρησή του και συνεχίζει τη δουλειά της.  Πέφτουν να κοιμηθούνε το βράδυ και μετά από λίγο ο άντρας κάνει να απλώσει το χέρι του προς το μέρος της, αλλά εκείνη τον σταματάει λέγοντας:  – Αν νομίζεις ότι τέτοια ώρα θα ανάψω κοτζάμ ψησταριά, για ένα τόσο δα λουκανικάκι, είσαι πολύ γελασμένος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου