Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Χανιά: Άγρια συμπλοκή κρατουμένων Αλβανοπακιστανών στις φυλακές Αγυιάς – Τρεις τραυματίες

Κρατούμενοι
Τρεις κρατούμενοι των Φυλακών Χανίων τραυματίσθηκαν το μεσημέρι κατά την διάρκεια σύρραξης μεταξύ ομάδων κρατουμένων  Αλβανοπακιστανών του σωφρονιστικού καταστήματος....
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης με τον ένα εξ αυτών να φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο θώρακα και τον μηρό και η κατάσταση του να θεωρείται σοβαρή, ενώ οι άλλοι δύο φέρουν ελαφρότερα τραύματα.  Σύμφωνα με πληροφορίες η συμπλοκή έγινε την ώρα του φαγητού και σε αυτή συμμετείχαν αλλοδαποί κρατούμενοι υπήκοοι Αλβανίας και Πακιστάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου