Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

ΨΗΦΙΣΕ με τα δυο χέρια την ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Μακεδονίας. Ο Κυριακος τον .. "αναβάθμισε" ΓΙΑΤΙ κύριε; Μαυρωτάς: Δεν είμαι μέλος της ΝΔ, εξακολουθώ να είμαι Ποτάμι

tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseisΜαυρωτάς:Δεν είμαι μέλος της ΝΔ, εξακολουθώ να είμαι Ποτάμι
«Δεν είμαι μέλος της ΝΔ, εξακολουθώ να είμαι στο Ποτάμι, ανέλαβα αυτό το πόστο που το ξέρω, μετά από πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη», δήλωσε ο Γιώργος Μαυρωτάς. Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την ανακοίνωση ότι αναλαμβάνει γενικός Γραμματέας Αθλητισμού,... μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 ο Γ. Μαυρωτάς επεσήμανε πως γνωρίζει τον χώρο του αθλητισμού εδώ και τέσσερις δεκαετίες, έχει τεχνική επάρκεια από το Πολυτεχνείο και μπορεί να μεταφέρει τη διεθνή εμπειρία στον τομέα αυτό.
Ο Γ. Μαυρωτάς είπε πως θα έχει καλή συνεργασία με τον υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη για τον οποίο είπε πως έχει τον πρώτο λόγο ενώ ο ίδιος μπορεί να συνδράμει στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και την οργάνωση.
«Πιστεύω πολύ στην πυραμίδα του αθλητισμού: όσο μεγαλύτερη είναι η βάση τόσο πιο ψηλά μπορεί να φτάσει η κορυφή» είπε τονίζοντας πως σήμερα ένα από τα μεγάλα στοιχήματα είναι η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων. Αναφερόμενος στους Ολυμπιακούς του 2004 λέγοντας πως το θέμα δεν είναι μόνο να ξαναζωντανέψουν τα τσιμέντα, όπως είπε, αλλά και η κουλτούρα των αγώνων.
Σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών την οποία είχε υπερψήφισε είπε ότι τώρα είναι διαφορετικό το κλίμα στην ΝΔ, που δεν είναι πλέον στην αντιπολίτευση και το κλίμα δεν είναι προεκλογικό.
«Νομίζω ότι θα κινηθεί σε πλαίσιο για το πώς θα αποκομίσουμε τα περισσότερα οφέλη από την συμφωνία και όχι να την καταργήσουμε» σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου