Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Πρόβα σύγκρουσης! – «Αναρχικοί λαθρομετανάστες» περιπολούν στα Εξάρχεια – Ετοιμάζουν «αντάρτικο»

Το γράφουμε και το ξαναγράφουμε πως το καζάνι βράζει στον αναρχικό κόσμο και οι ξανάμπαχαλάκηδες & μετανάστες στήνουν σκηνικό «πολέμου» και η αναρχία ακονίζει τα νύχια της.  Ιδίως μετά και τις αποφυλακίσεις Ρωμανού αλλά και των στελεχών της “Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς” το κλίμα στους αναρχικούς κύκλους μοιάζει πανηγυρικό.
Ανησυχία προκαλεί η δράση “αναρχικών μεταναστών” που πολλαπλασιάζεται.
Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το πρωί 25 Ιουλίου περίπου στις 4 το ξημέρωμα, 10 έως 12 αναρχικοί μετανάστες “περιπολούσαν” στην περιοχή των Εξαρχείων, όπως υποστηρίζεται από φιλικά προσκείμενη στον χώρο τους ιστοσελίδα “για να υπερασπιστούν τη γειτονιά ενάντια στην κρατική καταπίεση”.
Συγκεκριμένα, η είδηση που απευθύνεται και στον αναρχικό κόσμο που απουσιάζει …για διακοπές, όπως δημοσιεύτηκε στην προαναφερόμενη ιστοσελίδα στα αγγλικά αναφέρει:
Μια ομάδα αναρχικών μεταναστών, φεμινισττριών μεταναστών και ακόμη και παιδιών μεταναστών συναντήθηκαν για να κάνουν μια κοινή περιπολία για να υπερασπιστούν μια γειτονιά που οι περισσότεροι ντόπιοι βρίσκονται σε διακοπές.
Που είστε σύντροφοι;
Γιατί οι μετανάστες είναι μόνοι; Και γιατί μόνο αυτοί πρέπει να κάνουν περιπολία για να υπερασπιστούν μια γειτονιά που είναι και η γειτονιά σας!
Γνωρίζατε ότι μερικοί από τους μετανάστες που περιπολούσαν σήμερα, ακόμα και δεν έχουν νομικά έγγραφα! Γι ‘αυτό πρέπει να ξέρετε ότι παίρνουν μεγάλο κίνδυνο, αλλά δεν έχουν άλλη επιλογή επειδή είναι μόνοι και αν σας περιμένουν να επιστρέψετε από τις διακοπές σας, ίσως δεν υπάρχει τίποτα να υπερασπιστεί κανείς πια.
Η Αθήνα είναι και για μας είναι πολύ ζεστή, αλλά ξέρετε, πολλοί από εμάς ζούμε σε μεταναστευτικές καταλήψεις, δεν έχουμε σπίτια όπως εσείς. Αν φύγουμε διακοπές, το κράτος θα καταστρέψει το σπίτι μας, αλλά μην ανησυχείτε γιατί το κράτος δεν θα αγγίξει τα σπίτια σας.
Είπατε ότι είμαστε αλληλέγγυοι με τους μετανάστες, όχι, δεν είστε σε αλληλεγγύη μαζί μας, είστε σε όμορφες διακοπές και είμαστε μόνοι.
Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να πείτε, αλλά είναι αρκετό ότι οι μετανάστες δεν θέλουν να καταστρέψουν την ωραία αίσθησή σας στις όμορφες διακοπές σας.
Ίσως σας δούμε τον Σεπτέμβριο.”
Οι ομάδες “αναρχικών μεταναστών” είναι νέο φρούτο…
Το ζητούμενο όμως είναι η σύμπραξη των μπαχαλάκηδων και των μεταναστών, έστω και αν οι μισοί είναι διακοπές…
Μια σπίθα αρκεί για να ανάψει πυρκαγιά. Πριν από δέκα μέρες αναρχικοί ανέφεραν πως “ το Σάββατο προς Κυριακή πρωί της 14ης Ιουλίου 2019, ένας αναρχικός πρόσφυγας τραυματίστηκε από σφαίρα μπάτσου κατά τη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ ΜΑΤ και αναρχικών στην γειτονιά των Εξαρχείων”.
Με δεδομένα τα πρόσφατα γεγονότα των Εξαρχείων, με την κλοπή της κάλπης , με τις επιθέσεις σε λιμενικούς, αλλά και τις ποικίλες δράσεις του Ρουβίκωνα , οι αρχές ανησυχούν στην καλύτερη των περιπτώσεων για “επαναστατική γυμναστική” από πλευράς μπαχαλάκηδων και στην χειρότερη για ένα συντονισμένο γαϊτανάκι βίας με άγνωστες συνέπειες!
Με τον ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση, οι αυτοαποκαλούμενοι αναρχικοί, που καλόμαθαν 4 χρόνια, θα επιστρέψουν δυναμικά.
Να θυμίσουμε πως και το Μεγάλο Σάββατο οι αναρχικοί έκαναν επίδειξη δύναμης στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.
Μοιράστηκε κείμενο σε αγγλικά και ελληνικά, φωνάχτηκαν συνθήματα σε διάφορες γλώσσες, και διαβάστηκε κείμενο στην γνωστή λαϊκή της οδού Καλλιδρομίου.
Με πανό στα αραβικά και συνθήματα υπερ των μεταναστών αναστάτωσαν την περιοχή και προκάλεσαν προβληματισμό για το που στοχεύουν και τι μπορεί να επιτύχει μια σύμπραξη μπαχαλάκηδων και λαθρομεταναστών…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου